Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
Recept

< Toon alle recepten

 

Chef Anne Meijer

Brownie met rode vruchten coulis en geslagen room

Een lekker dessertje. Smeuïg van structuur en een goede combinatie met rood fruit.

Ingrediënten (bakvorm 20×20)

  • 60 gram ongezouten roomboter
  • 150 gram kristalsuiker
  • 75 gram bruine basterdsuiker
  • 125 gram pure chocolade
  • 1 eetlepel schenkstroop
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille extract
  • 100 gram bloem
  • 20 gram cacaopoeder
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Rood fruit mix
  • Slagroom
  • Suiker
  • Aardappelzetmeel

Bereidingswijze

Doe de boter, kristalsuiker, bruine basterdsuiker, chocolade en schenkstroop in een pan op laag vuur en roer tot de boter en chocolade gesmolten zijn. Laat het mengsel afkoelen tot het lauw/warm is.
Klop ondertussen de eieren met de vanille extract luchtig, voeg het chocolade mengsel toe en mix tot een egaal mengsel.
Voeg de bloem, cacaopoeder en bakpoeder toe en mix weer tot een egaal mengsel.
Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het beslag in de vorm.
Bak de brownie in 25 minuten op 190°C boven en onder warmte.
Laat de brownie volledig afkoelen in de vorm voordat je hem in stukjes snijd.
Voor de rode vruchten coulis zet je wat rood fruit met suiker op tot het kookt. Meng dan wat aardappelzetmeel met water en bind het af tot een mooie dikte. Laat afkoelen.
Klop de slagroom half op en meng een klein beetje van de rode vruchten coulis door de geslagen room.
Voor het serveren een stukje brownie afsnijden, beetje rode vruchten coulis erlangs en een mooie cannelle geslagen room op de brownie.

Ook heel lekker…

Chef Robert van der Kolk
Krokante pancetta belegd met carpaccio van coquilles
Chef Vincent Thijssen
Op de huid gebakken zalmfilet in een groentetuintje
Chef Michael van Emmerloot
Emmerloot Piepkuiken

< Toon alle recepten

 

Menu

  • Jeff & Jill
  • Horeca
  • Retail
  • Logistiek
  • Zorg
  • Meest recente vacatures

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Uitzendbureau
Turbinestraat 1B
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38