Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Werkwijze
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Werkwijze
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • 085 – 40 144 14

< Toon alle recepten

 

Chef Michael van Emmerloot

[post_title]

Piepkuiken doet me altijd denken aan de lente met heerlijk geroosterde groenten uit de oven. Je kunt met een piepkuiken veel variƫren in smaak en is heel lekker op de Bbq. Het is simpel om te maken, en iedereen kan het. Uitermate geschikt voor zwangere vrouwen.

Ingrediƫnten (voor 1 persoon)

  • Piepkuiken
  • Mini paprika
  • Peterselie wortel
  • Pastinaak
  • Koningboleten
  • Bloemkool (100 gr)
  • 2 takjes verse Tijm
  • 1 takje verse Rozemarijn
  • 1 takje verse Oregano
  • 3 blaadjes Salie
  • 1 Citroen
  • Maldon zout
  • Scheut Olijfolie

Bereidingswijze

Schil de peterseliewortel en pastinaak. Snijd daarna alle groentes in gelijkmatige stukken.

Snijd de koningsboleten door de helft en gril deze in de grillpan.

Marineer daarna alle groentes met olijfolie, fijngesneden tijm, rozemarijn, oregano, peper en zout.

Rooster deze in de oven op 200 graden voor 25 minuten tot alles mooi gaar is.

Marineer de piepkuikens ook met olijfolie, tijm, rozemarijn, oregano, peper, zout en citroen. Rooster dit ook op 200 graden voor 30 minuten.

Ook heel lekker…

Chef Robert van der Kolk
Krokante pancetta belegd met carpaccio van coquilles
Chef Frank van Driel
MonChou brownie met Licor 43 room
Chef Remco Sontag
Steak tartare van tonijn met mango en papaya

< Toon alle recepten

 

Menu

  • Jeff & Jill
  • Vacatures
  • Werkwijze
  • Nieuws
  • Privacy statement

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Horeca Uitzendbureau
Turbinestraat 1
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38