Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
Recept

< Toon alle recepten

 

Chef Robert van der Kolk

Frisse gazpacho van doperwten en munt

Lekker, gezond maar vooral een makkelijk gerecht. Zowel bij het diner als tussendoortje waarmee jij jouw vrienden en familie kan verrassen…en dat het vanuit jouw eigen keuken komt!

Ingrediënten (2 personen)

  • Paar blaadjes waterkers
  • 375 gram tuinerwtjes diepvries
  • 250 gram groen van prei, fijngesneden
  • 2,5 dl. Geitenyoghurt
  • 0.5 dl. Olijfolie
  • 5 takjes verse munt
  • Half limoen
  • IJsklontjes (voor ijswater)

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Breng water met zout aan de kook, blancheer de prei 3 minuten en koel direct terug op ijswater.
Blancheer in hetzelfde water de tuinerwtjes 2 minuten en koel ook terug in het ijswater.
Doe samen met de geitenyoghurt, munt en olijfolie in een blender en draai glad in een keukenmachine.
Giet door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, peper en zout.
Plaats tot gebruik in de koeling.

Serveren;
Als laatst een paar blaadjes waterkers erop doen voor het serveren.

 

 

Ook heel lekker…

Chef Frank van Driel
Flat iron steak met sous-vide gegaard kalfswang en zwarte knoflook jus
Chef Nick Haenen
Gekonfijte ananas met chocolademousse
Chef Michael van Emmerloot
Kreeftensalade met mango

< Toon alle recepten

 

Menu

  • Jeff & Jill
  • Horeca
  • Retail
  • Logistiek
  • Zorg
  • Meest recente vacatures

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Uitzendbureau
Turbinestraat 1B
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38