Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Werkwijze
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Werkwijze
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • 085 – 40 144 14

< Toon alle recepten

 

Chef Anne Meijer

[post_title]

Een heerlijk toetje met de crunch van gehakte stukjes stroopwafel.

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 liter Yoghurt
  • 250 ml slagroom Slagroom
  • 8 gram Vanille suiker
  • 125 ml Schenkstroop
  • 100 gram Bruine basterdsuiker
  • ½ theelepel Kaneel
  • 25 gram Roomboter
  • Goede scheut Room
  • 2 Stroopwafels

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Spoel een passeerdoek met warm water uit. Hang die over een zeef op een bak en giet de yoghurt erin.
Laat dit een nachtje uithangen in de koelkast.
Doe de schenkstroop, bruine basterdsuiker, roomboter en kaneel in een pan en verhit dit tot de suiker is opgelost.
Voeg een goede scheut room toe en laat het mengsel afkoelen.
Bij het serveren een klein beetje stroop over de hangop gieten en dan de stroopwafel in stukjes hakken en dat er ook overheen strooien.

Ook heel lekker…

Chef Remco Sontag
Steak tartare van tonijn met mango en papaya
Chef Vincent Thijssen
Gebakken roodbaars met rivierkreeftenstaart risotto & groenten
Chef Remco van Drunen
Lamsnek met lamsrack en linzen

< Toon alle recepten

 

Menu

  • Jeff & Jill
  • Vacatures
  • Werkwijze
  • Nieuws
  • Privacy statement

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Horeca Uitzendbureau
Turbinestraat 1
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38