Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
Recept

< Toon alle recepten

 

Chef Paul Meerman

Koningsboleet met mousseline wortel, pinda en crème fraîche

Dit receptje is “suppa” simpel en bedoeld als vis/vlees vervanger, een koningsboleet leent zich daar erg goed voor aangezien het een vlezige en stevige structuur heeft!

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 750 gr koningsboleet
  • 500 gr gesneden wortel
  • 1 dl kookroom
  • 150 gr boter
  • Peper & zout
  • Olijfolie
  • Handje pinda’s ( liefst geroosterd & kapot geslagen)
  • 150 gr crème fraîche
  • Bieslook staafjes (aankleding)
  • Sisho purper (aankleding)

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Zet de wortels met de boter en room op in pannetje, kook deze helemaal gaar en draai door in een keukenmachine. Breng opsmaak met peper en zout en doe de mousseline in een spuitzakje. (Laat dit 10 à 20 minuutjes afkoelen in de koelkast).
Snijd de schone koningsboleet in mooie dikke plakken, marineer met scheut olijfolie en zout. En grill deze aan beidde kanten 2 a 3 minuten op middelhoog vuur. Crème fraîche vermengen met wat peper en zout en in spuitflesje of zakje doen.
Zoals op de foto alle garnituren op het bord leggen & aankleden met de garnituren. Pinda crumble over bordje strooien.

Ook heel lekker…

Chef Remco Sontag
Gerookte knoflook soep met chorizo
Chef Frank van Driel
MonChou brownie met Licor 43 room
Chef Vincent Thijssen
Op de huid gebakken zalmfilet in een groentetuintje

< Toon alle recepten

 

Menu

  • Jeff & Jill
  • Horeca
  • Retail
  • Logistiek
  • Zorg
  • Meest recente vacatures

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Uitzendbureau
Turbinestraat 1B
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38