Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
Recept

< Toon alle recepten

 

Chef Robert van der Kolk

Krokante pancetta belegd met carpaccio van coquilles

Een lekkere snack voor een feestje samen met jouw dierbaren, makkelijk en goed van tevoren te bereiden zodat je daarna alles zo in elkaar hebt gedraaid.

Ingrediënten (2 personen)

  • Filodeeg
  • Plakken pancetta
  • 1 coquille
  • 1 winterpeen
  • Sap van 1 sinaasappel
  • Blaadjes van een viooltje
  • 1 grote bonk aardappel
  • Klontje roomboter op kamer tempratuur
  • Kwart bos bieslook
  • Kwart bos peterselie
  • Peper en zout
  • 1 dl. volle melk

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Pancetta;
Oven alvast op 160 graden Celsius hete lucht zetten.
Smeer een plak filodeeg in met zachte roomboter en beleg deze daarna met pancetta.
Leg er een plak filodeeg op en druk zachtjes aan.
Snijd daarna met een scherp koksmes banen snijden.
Leg de banen filodeeg op een bakplaat met bakpapier en zet in de oven en bak de filodeeg  voor ongeveer 10 minuten of net zo lang totdat ze lichtbruin zijn.
Daarna uit de oven halen en laten afkoelen.

Crème;
Wortel gaar koken, daarna in een blender met het sinaasappelsap en fijn blenderen tot een crème in de keukenmachine.
Eventueel door een bol zeef halen zodat de crème extra fijn wordt.
Eventueel op smaak brengen met peper en zout.

Aardappel;
Aardappel schillen, schoon spoelen en dan in stukken snijden.
Vervolgens in een pan met kokend water de aardappel blokken gaar koken, schep eruit en doe ze in een blender met de boter, melk en de groene kruiden en fijn draaien.
Eventueel door een bolzeef doen en op smaak brengen met peper en zout.

Serveren;
Coquilles in dunne plakjes snijden met een scherpe mes.
De filodeeg beleggen met de crèmes, plakjes coquilles en de blaadjes van een viooltje.

Ook heel lekker…

Chef Frank van Driel
Flat iron steak met sous-vide gegaard kalfswang en zwarte knoflook jus
Chef Vincent Thijssen
Gebakken roodbaars met rivierkreeftenstaart risotto & groenten
Chef Remco van Drunen
Lamsnek met lamsrack en linzen

< Toon alle recepten

 

Menu

  • Jeff & Jill
  • Horeca
  • Retail
  • Logistiek
  • Zorg
  • Meest recente vacatures

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Uitzendbureau
Turbinestraat 1B
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38