Jeff&Jill

Horecapersoneel

  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14
  • Wij zijn Jeff&Jill
  • Beroepsgroepen
    • Horeca
    • Retail
    • Logistiek
    • Zorg
  • Werkwijze
    • Werkwijze Horeca
    • Werkwijze Retail
    • Werkwijze Logistiek
    • Werkwijze Zorg
  • Vacatures
    • Meest recente vacatures
    • Vacatures Horeca
    • Vacatures Retail
    • Vacatures Logistiek
    • Vacatures Zorg
  • Contact
  • 085 – 40 144 14

Ontmoet onze koks en hun recepten

Ben je op zoek naar een nieuw gerecht om je gasten te verrassen? De chef-koks van Jeff & Jill gunnen je een kijkje in hun keuken en delen de meest smaakvolle recepten voor het perfecte etentje! Van een makkelijke steak tartare tot een uitgebreide risotto. Veel plezier met bereiden alvast!

Deelnemende chefs

Chef Michael van Emmerloot
Kreeftensalade met mango
Chef Remco Sontag
Steak tartare van tonijn met mango en papaya
Chef Robert van der Kolk
Frisse gazpacho van doperwten en munt
Chef Remco Sontag
Gerookte knoflook soep met chorizo
Chef Remco van Drunen
Pompoensoep op Spaanse wijze
Chef Robert van der Kolk
Krokante pancetta belegd met carpaccio van coquilles
Chef Paul Meerman
Coquille, bloemkool en vinaigrette van rode biet & lavas
Chef Paul Meerman
Koningsboleet met mousseline wortel, pinda en crème fraîche
Chef Frank van Driel
Tonkotsu Ramen
Chef Michael van Emmerloot
Emmerloot Piepkuiken
Chef Nick Haenen
Steak tartare
Chef Remco van Drunen
Steak Tartare ‘Italiano’
Chef Frank van Driel
Flat iron steak met sous-vide gegaard kalfswang en zwarte knoflook jus
Chef Robert van der Kolk
Langzaam gegaarde en krokant gebakken kalfsnek
Chef Nick Haenen
Lamsrack met kruidenkorst en gegrilde asperges
Chef Remco van Drunen
Lamsnek met lamsrack en linzen
Chef Paul Meerman
Varkenswangetje met pompoen en zilverui
Chef Remco Sontag
Op hout gegaard buikspek
Chef Vincent Thijssen
Gebakken roodbaars met rivierkreeftenstaart risotto & groenten
Chef Vincent Thijssen
Op de huid gebakken zalmfilet in een groentetuintje
Chef Vincent Thijssen
Sinaasappelrisotto met Licor 43, chocolademouse & framboos
Chef Anne Meijer
Hangop met stroopwafelstroop en crunch
Chef Anne Meijer
Brownie met rode vruchten coulis en geslagen room
Chef Frank van Driel
MonChou brownie met Licor 43 room
Chef Michael van Emmerloot
Crème brûlée
Chef Nick Haenen
Gekonfijte ananas met chocolademousse
Chef Anne Meijer
Vietnamese kip loempia’s
Meer recepten

Menu

  • Jeff & Jill
  • Horeca
  • Retail
  • Logistiek
  • Zorg
  • Meest recente vacatures

Jeff & Jill

  • Algemene & ABU voorwaarden
  • Privacybeleid

Adres

Jeff & Jill Uitzendbureau
Turbinestraat 1B
1014 AV Amsterdam

 

Contact

+31 (0) 85 401 4414
+31 (0) 6 42 33 72 02
hallo@jeffjill.nl

KvK: 58895744
BTW: 8532.27.792.B02
Bank: NL65 INGB 0008 3319 26
G-rekening: NL08 INGB 0990 3452 38